søndag 8. juni 2008

Pøsle!

Etter at Fredrik har godtatt sin skjebne som evig agressiv boms, planleggjer no Eliane overnattingstur i skinnsofaen hennar. Ho seier ho har pølse og skinke, så eg får heller oversjå narkolepsien og hoppe på lasset.
Nei, vent litt! Frå klumpen på sofaen kjem det no ny informasjon: Eliane har ikkje brødristar lengre. Det var da som bare!
Men eg blir nok ein gong overbevist av Fru. Viseboms.
Planleggjingsprosessen er i gang.
Fredrik, Kristine og Lina søv på sofaen sidan vi skal opp tidleg.
Ragnhild, Regine og Eliane tar senga.

Dette blir spenene.
NB!Eliane har ingen glass!
Men det får gå for denne gang sidan eg oppfører meg som gamal countrymann.
Well I'm sitting on a windowsill, blowing my horn.

2 kommentarer:

Gråsona sa...

Haha, rungande festleg! Eg elska at det etter kvar linje oppstod nye problem for vår ekskursjon. Drengen er her på låven! Sjå opp for drengen med kordamer på sidene (i basskjørt). Dette blir kanon (lesa og skriva?). Og eg var overraska at du klarte å halde deg i sofaen heile natta lang. Eller! Var det du som heiv deg i senga etter at eg hadde stått opp? Eller låg du klistra med skinnsvette til klokka rang, og alle sprang? California coming home!

Lina sa...

Ja, du kan tru eg klarte å halde meg i sofaen. Mine bare ben blei klistra til skinnet sånn at meg og Krizz kom for seint til gymtime. Vi måtte bruke skoskei for å få meg laus faktisk.
Forresten må vi lage eit minihelvete(som i jeppe på bjerget) for Eliane der vi spelar California om og om og om igjen. K. MEssig! Og ja....imorgon blir litt av eit eventyr, drengedrang!